SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canına Kıydı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:10:52
Canına Kıydı
A- A+ PAYLAŞ

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Zülfikar Ağa' karakterini canlandıran Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun ağabeyi Bayram Kalaycıoğlu, intihar etti. 

Olay, Kömür Tevzi Mahallesi’nde bulunan Genç Doğanoğlu apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayram Kalaycıoğlu (57), ailesine şehir merkezine gideceğini söyleyerek evden çıktı. Evden ayrıldıktan sonra çatı katına çıkan Kalaycıoğlu, tavan arasında kendisini iple asarak, intihar etti. Üstten gelen sesler üzerine şüphelenen aile, çatı katına çıktıklarında Bayram Kalaycıoğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. 

Apartman sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Kalaycıoğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Kalaycıoğlu’nun “Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan; Bayram Kalaycıoğlu’nun Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zülfikar Ağa rolünde oynayan Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun ağabeyi olduğu kaydedildi. DSİ 92. Malatya Şube Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Bayram Kalaycıoğlu’nun 14 Ocak’ta emekli olacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız