SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çankaya Köşkü'nün Kapısına Dayandı!

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı üreticisinin sorunlarını anlatmak için 2001 yılında at arabasıyla Ankara'ya gelen ve Cumhurbaşkanı Sezer ile görüştürülmeyince atını ve arabasını Çankaya Köşkü'nde bırakıp köyüne dönen Veysel Karani, bir kez daha 'randevu alırım' umuduyla Başkent'e geldi.

Geçmişte traktör ve at arabasıyla Çankaya Köşkü'ne gelerek bir anda Türkiye gündemine oturmayı başaran Karani, bugünkü ziyareti için belediye otobüsünü tercih etti.

Otobüsle Çankaya Köşkü'nün 5 nolu kapısına gelen Karani, görevli sivil polisler tarafından karşılandı. Polislere zorluk çıkartmayan, amacının Cumhurbaşkanı Sezer'den randevu almak olduğunu ifade eden Karani, daha sonra da gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu.

Amacının çiftçinin sorunlarını Cumhurbaşkanı Sezer'e aktarmak olduğunu söyleyen Karani, birçok kez randevu talebiyle geldiği Çankaya Köşkü'nden her defasında eli boş döndüğünü, bu kez 'Hayır' cevabını kabul etmediğini anlattı.

Karani, Cumhurbaşkanı Sezer'den randevu alamaması durumunda Çankaya Köşkü önünde 1 hafta süreyle açlık grevi yapacağını sözlerine ekledi.

Açıklamasının ardından görevliler tarafından içeri alınan Karani'nin, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu ile görüştüğü ve taleplerini ilettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız