SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Canla Başla Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan İlçesi Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvuru yapan 8 aday adayı ortak basın açıklaması düzenledi.

CHP Malatya il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel ve aday adayları katıldı.

Basın açıklamasını aday adaylarından İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Mengüç okudu. Mengüç’ün yanı sıra Arguvan Belediye Başkanı aday adaylarından Sevgi Albal, Ersoy Eren, Mehmet Ali Yücel, Hurşit Kuşçu, Mehmet Kızıltaş, Abbas Taştan ve Naki Düzova’nın imza attığı ortak bildiri metninde şu ifadelere yer verildi:

“CHP’de Arguvan Belediye Başkan aday adayları olarak örgütümüzün aday göstermesinden sonra belediye başkanlığını partimizin kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizin ve CHP’nin Arguvan’dan belediye başkanlığını kazanması için canla başla çalışacağımızdan kimsenin kuşku ve şüphesi olmasın. Kamu hizmetlerinden 11 yıllık AKP iktidarında yeterince yararlanmayan Arguvan’da, CHP’nin bayrağını tekrar beraber hareket ederek dalgalandıracağız.”

Ortak açıklama metninin okunmasının ardından söz alan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Arguvan İlçesinde 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilerek eğilim yoklaması öncesinde aday adaylarımızın bir araya gelerek böyle bir karar almaları hepimiz için sevindiricidir. Bu birlik ve beraberlik açıklamasından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bu açıklama partimizin her geçen gün büyüyüp bütünleştiğinin göstergesi. Bunu sadece Arguvan’da değil, Türkiye’nin her yerinde görüyoruz” dedi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise şunları söyledi:

“Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Önümüzdeki dönemde CHP’nin Arguvan’da Malatya’da ve Türkiye çok şeyi değiştirecektir. Arguvan’a hizmet gelmesinde büyük emekleri olan başta iki genel meclisi üyemize, belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve örgütümüze teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız