SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canlı Yayına Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:47
Canlı Yayına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CNN Türk'te yayınlanan ve Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N 1K programına katıldı. 
 
Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Vekili olan Öznur Çalık, "Kadına karşı şiddet ancak, yasalarla değil, bir zihniyet değişimi ile yapabiliriz. Yasal değişikliği biz Meclis'te yapıyoruz. Gerisi sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, medya temsilcilerine ve tüm topluma kalıyor ve en önemlisi de eğitim camiasına kalıyor" ifadelerini kullandı. 
 
KUTLAMA..
Bu arada  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, AKP iktidarlarının sağlık alanında yaptığı çalışmaları dile getiren Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Önce insan diyen AK Parti hükümetleri dönemimizde, sağlık politikalarına ve sağlığa yapılan yatırımın insana, dolayısıyla bunun da geleceğe yapılan en büyük yatırım olacağı düşüncesi hakim olmuştur. Bu dönemde herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapılmış olup, sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi için Sağlıkta Dönüşüm Programı başlatılmış ve çok ciddi mesafeler alınmıştır. Bu kapsamda Sağlık alanında hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarımızın tek çatı altında toplanması bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı önemli bir reformdur. Bu sayede vatandaşlarımız istedikleri kurumdan istedikleri şekilde yararlanma imkanı bulmuşlardır. Hastanelerimizin ve sağlık kuruluşlarımızın fiziki şartlarının artırılması için büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. İlaç erişimi ve fiyatlarında yapılan yeni düzenlemeler, çalışma ücret ve koşullarındaki iyileştirmeler, hekim ve çalışanların sayısındaki artışlar gibi birçok kronik sorun AK Parti döneminde çözüme kavuşmuştur. Sağlık alanındaki çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir" ifadelerini kullandı 
 
Çalık, "Mesleği eczacı olan bir milletvekili olarak, sağlık alanında hizmet vermiş ve sağlık çalışanlarının kuvvetli maneviyatlarına, zaman zaman kendilerini unutarak gösterdikleri üstün çabalara tanıklık etmiş biri olarak; ülkemizin sağlık alanında geldiği noktanın bana yaşattığı gururu paylaşırken; cansiperane çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız