SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Canlı Yayındayız Oğlum..''

A- A+ PAYLAŞ

'Süperstar Aile' yarışmasında, Malatyalı küçük yarışmacı Şener Şen'in taklidini yaparken ağzından bazı sözcükler kaçırınca Meltem Cumbul hemen müdahale etti.

Batuhan ile birlikte yarışmaya katılan Miraç'ın çok iyi Şener Şen taklidi yaptığı konuşuldu. Meltem Cumbul, küçük yarışmacıdan bir gösteri yapmasını istedi.

Cumbul'u kırmayan Miraç, abisinin de eşlik etmesini isteyerek "Davaro" filminden Kemal Sunal ve Şener Şen'in karşılıklı oynadığı sahnelerdeki konuşmalarını taklit etmeye başladı. Miraç, filmdeki repliklerden birisi olan "Hıyar tarlasını kim alırsa onun k.çına girsin" şeklindeki cümleyi söyler söylemez bir anda şaşıran ve müdahale eden Meltem Cumbul, "Canlı yayındayız oğlum!" diyerek küçük Miraç'ı uyardı ancak söz ağızdan çıkmıştı bir kez.

Cumbul, hem şaşkınlıkla hem de bu duruma çok gülerek "O laflar yok, o laflar yok! Yok o laflar. Biiiip biiiip. Ben bipleyeceğim herhalde. O lafları atarak" dedi. Miraç, ne yaptığını anlamasa da "Özür dilerim" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız