SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canlı Yayındayken Deprem Oldu

0
Güncellendi - 2020-06-06 17:51:56
Canlı Yayındayken Deprem Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve çevre illerden hissedilen Pütürge merkezli 5,3 büyüklüğündeki deprem esnasında Yeşilyurt TV'de yayınlanan ve Payitaht dizi oyuncularının da konuk olduğu "Deneyim ve Gençlik" programında depremin sarsıntısı saniye saniye kaydedildi.

PAYİTAHT DİZİSİ OYUNCULARI, YEŞİLYURT TV’NİN KONUĞU OLDU

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yeşilyurt TV’de yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Derin’in üstlendiği konuk olarak ta Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz’un katıldığı "Deneyim ve Gençlik" programına Payitaht dizisi oyuncularından Salman Ataş ile Yusuf Eker’de katılarak gençlik üzerine düşüncelerini paylaştılar.

DEPREMİ CANLI YAYINDA ÖĞRENDİLER, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Yayına görüntülü bağlantı ile katılan Payitaht dizisi oyuncuları, yayın devam ettiği esnada 5 Haziran 2020 Cuma günü saat 21:06’ta merkez üssü Pütürge olan 5,3 büyüklüğündeki depremi canlı yayında öğrendiler.

“ŞU ANDA BİR SARSINTI VAR, CANLI YAYINDAYIZ, DEPREM OLUYOR”

Programın sunucusu Hakan Derin’in deprem olduğu anda “Şu anda bir sarsıntı var, canlı yayındayız deprem oluyor sanırım, biz artık alıştık, inşallah hiçbir şey olmamıştır, can kaybı olmamıştır kimse yaralanmamıştır ” sözlerinden sonra o anda yayında olan oyuncu Salman Ataş “ Malatya’da deprem mi oluyor, geçmiş olsun.” yanıtını verdi.

Salman Ataş’tan sonra yayına katılan oyuncu Yusuf Eker’de “Yaşanan deprem olayından dolayı Malatya’da ki aziz dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız