SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanta Hırsızlıklarının Faili Oymuş..

A- A+ PAYLAŞ

5 olayın faili sabıkalı, çaldığı bir telefonu kendi kimliğiyle satınca saptandı ve polis tarafından yakalandı.

Ağustos-Kasım ayları arasında, işyerlerinde bayanların çantasını çalan şahsın İstanbul'da 10 hırsızlık suçundan kaydı bulunan, Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'nün de 1 oto hırsızlığı suçundan aradığı 25 yaşındaki Osman B.olduğu saptandı.

Osman B.'nin, Malatya'daki ilk olayının 18 Ağustos'ta Fuzuli Caddesi'ndeki bir gelinlik mağazasında, Selda İlhan'a ait çantayı çalmak olduğu belirlendi. Çantada bulunan cep telefonunun numarasıyla ilgili araştırma yapan polis, telefonun Osman B.adlı şahıs tarafından kendi kimlik fotokopisi kullanılarak bir telefoncuya satıldığını saptadı.

Bu kimlik belirlemesinin ardından, zanlının; 12 Ekim günü Milli Egemenlik Caddesi'ndeki bir mağazadan Züleyha Dağ'ın, 10 Kasım günü Nasuhi Caddesi'ndeki bir mağazadan Meryem Kaplan'ın, 14 Kasım günü Özel Malatya Hastanesi'nde görevli Demet Pamukçu'nun, 16 Kasım günü de Fuzuli Caddesi'ndeki bir gelinlik mağazasında Songül Memiş'in çantalarını çalan şahıs olduğu, bu işyerlerindeki güvenlik kameralarının görüntülerinin incelemesinden anlaşıldı. Osman D.'nin, Özel Malatya Hastanesi'ndeki hırsızlığın ardından Demet Pamukçu'ya ait çantayı, içindeki 120 YTL'yi aldıktan sonra MİT binası yanındaki ara yola attığı da polis açıklamasında yeraldı.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız