SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çapa Motoru Kazası!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da lastiği patlayan çapa makinesinin devrilmesi sonucu, 3 kişi yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda da 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

MOTOR DEVRİLDİ..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Ankara Karayolu Makro Market civarında meydana geldi. Emin D.'nin (29) kullandığı çapa makinesi, aşırı hız nedeniyle lastiği patlayınca devrildi. Meydana gelen kazada sürücü Emin D. ile makine üzerinde bulunan A.E. (12) ve H.E. (15) isimli çocuklar yaralandı.

Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. (Fotoğraf bu kazadan)

23 YARALI..
Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan 44 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 12..0412 plakalı minibüs, 06.00 sıralarında Malatya’ya 12 kilometre mesafede dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Kazada sürücü ile yolculardan 56 yaşındaki H.H., 16 yaşındaki M.Ç., 17 yaşındaki B.A., 31 yaşındaki İ.K., 35 yaşındaki R.C., 17 yaşındaki B.A., 38 yaşındaki Ş.U., 56 yaşındaki M.B., 36 yaşındaki H.B., 49 yaşındaki B.B., 29 yaşındaki A.A. ile 8 yaşındaki B.A. yaralandılar. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralıların tamamının tedavilerinin yapılmasından sonra taburcu edildikleri bildirildi.

Cengiz Topel Caddesi’nde 23.55 sıralarında yaya yürümekte olan 13 yaşındaki M.H. adlı erkek çocuğa plakası alınamayan motosiklet çarptı ve yaraladı. Polis sürücüyü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Mehmet Buyruk Caddesi Vali Konağı civarında 29 yaşındaki N.A. yönetiminde bulunan 44 KN… plakalı oto ile 18 yaşındaki B.B. yönetiminde bulunan 44 LR..plakalı motosiklet çarpıştı. 22.00 sıralarındaki kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 19 yaşındaki Y.K. yaralandı.

Hidayet Mahallesi 8. Sokakta 23.00 sıralarında 27 yaşındaki M.S., yönetiminde bulunan 34 VSE.. plakalı otoyla, 30 yaşındaki İ.K.’ya ait evin demir kapısına çarptı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Kiltepe Mahallesi 2. Sokakta 46 yaşındaki A.A.’nın yönetiminde bulunan 44 KV.. plakalı otoyla çarptığı 6 yaşındaki N.A. yaralandı.

Melekbaba Caddesi’nde 34 yaşındaki BG. yönetimindeki 44 KK..plakalı motosikletin hakimiyetini kaybedip, bir evin duvarına çarptı ve yaralandı.

Çevreyolu üzeri eski Terminal kavşağı civarında 47 yaşındaki V.D., yönetiminde bulunan 44 LD..plakalı oto ile giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 32 yaşındaki D.Y. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Battalgazi ilçesi Karahan Mahallesi’ndeki kazada 48 yaşındaki S.K. yaralanırken, sürücü 30 yaşındaki M.İ. hakkında işlem yapıldı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 29 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..340 plakalı otomobil, Kale ilçesi Bent Köyü Yazı Mahallesi Değirmen mevkiinde şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 26 yaşındaki İ.B. yönetiminde bulunan 44..941 plakalı otomobil ile Yakınca beldesi sınırlarında köprü korkuluklarına çarptı. Kazada, otoda bulunan 22 yaşındaki B.B. adlı bayan yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız