SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çapulcular Her Tarafta Var"!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:12
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, hep birlikte yoksulluk ve cehaletle kavga vermek gerektiğini kaydederek, “Cahillikle, cehaletle kavgamızı verirsek, inşallah Türkiye’nin önündeki problemleri de aşarız” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "'Çapulcu'lar, 'Gezici'ler sadece Ankara’da olmuyor. Her tarafta var. Dolayısıyla küçük söylemlere asla ne ilimiz ne de ilçelerimizde asla itibar etmeyeceğiz."diye konuştu.

AKP  Malatya Teşkilatı’nın İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, “Nefsimizle, yoksullukla ve cehaletle kavga etmemiz lazım. 'Yoksul olan evde kavga bitmez' derler. Kavgayı bitirmemizin yolu yoksulluğu ve cehaleti bitirmekten geçiyor. Güneydoğu’daki kavganın bir sebebi de cehalettir. Çünkü ırkçılık cehaletten gelir. Dolayısıyla Allah katında Arap’ın Arap olmayana, Kürt’ün Kürt olmayana, Türk’ün Türk olmayana hiçbir üstünlüğü yoktur. Allah katında üstünlük, Allah’ın emir ve riayetlerine uymaktan ve Allah’ın kullarına hizmetten geçer. Dolayısıyla cahillikle, cehaletle kavgamızı verirsek, inşallah Türkiye’nin önündeki problemleri de aşarız diye düşünüyoruz” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”

Bakan Yılmaz, kervanın önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini de kaydederek, “Bu kervanı, Gezi’de de görüldü hem yurt içinden hem de yurt dışından engellemek isteyenler var. Dolayısıyla bu kervanı kesmek isteyen haramilere fırsat vermemek için birliğimizi ve beraberliğimizi korumalıyız. Biz halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak bilerek ve de hiçbir mazeretin de başarının yerini tutmayacağını bilerek çalışacağız” diye konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, Malatya’ya ve Türkiye’ye önemli hizmetler yapıldığını ifade ederek, “Karşımızda hiçbir şey üretmeyen, üretemeyen bir muhalefet var. Ancak dedikoduyu, çamur atmayı ve karalamayı iyi biliyorlar. Bizim projelerimiz, vizyonumuz, hayallerimiz, enerjimiz ve heyecanımız var. Biz Malatya’mıza ve ülkemize çok şeyler kattık” şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, görev ve sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, “Bilimsel bir çalışma yapıldı. Çok farklı deneklerle bu neticeye varıldı. İnşallah bu süreç şehrimiz, teşkilatımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tabi bize büyük bir görev düşüyor. En büyük görevimiz; AK Parti’yi Malatya’da, Türkiye’de ilkler içerisine sokmak. 'Çapulcu'lar, 'Gezici'ler sadece Ankara’da olmuyor. Her tarafta var. Dolayısıyla küçük söylemlere asla ne ilimiz ne de ilçelerimizde asla itibar etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise muhalefeti eleştirerek, “Milletimizin sesine kulak veriyoruz. Milletimizle, insanlarımızla hep iç içe oluyoruz. Biz yan gelip yatmıyoruz. Hiçbir zaman için siyaseti onların düşündüğü tarza da mahkum etmedik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların tamamında köylerimize, mahallelerimize, esnafımıza, sanayicilerimize, sivil toplum örgütlerimize başımız dimdik gittik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığında, vatandaşlarımız o vefayı gösteriyorlar” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız