SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarmuzu'ya Semt Konağı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:08
Çarmuzu'ya Semt Konağı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Çarmuzu-Kiltepe semt konağını da bir aksilik çıkmadığı takdirde önümüzdeki ay hizmete açmayı planlıyor. 

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, daha önce Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü ve Özalper semt konaklarını hizmete açan Malatya Belediyesi tarafından, yapımı bitme aşamasına getirilen Çarmuzu-Kiltepe semt konağı da vatandaşların hizmetine sunuluyor. 

Çarmuzu-Kiltepe semt konağının önümüzdeki ay içerisinde hizmete açılması planlanırken, konak içerisinde düzenlenecek etkinliklerle bölge halkına birçok fırsatlar sunulacak. 

Semt konağı bünyesinde; etüt merkezi, rehberlik servisi, sanat, hobi ve kişisel gelişim kurslarının düzenlenebileceği atölyeler yer alacak. Etüt merkezinde; 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine uzman eğitimciler tarafından ücretsiz olarak Türkçe, matematik, fen, sosyal bilgiler ve İngilizce dersleri verilecek. Öğrenciler ayrıca derslerle ilgili etüt yapma imkanı bulabilecekler. 

Çarmuzu-Kiltepe Semt konağında yediden yetmişe bölge halkına verilecek rehberlik hizmetinin yanısıra; sanat, hobi ve kişisel gelişim kurslarıyla da yine bölge halkının sosyal belediyeciliğin farklı yönleriyle tanışması sağlanacak.

Çevreyolu altı bölgesine son yıllarda önemli yatırım ve hizmetler yapan Malatya Belediyesi, yaptığı 5 semt konağının 4’ünü çevre yolu altında inşa etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız