SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çarpan Bu Değildi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:40
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 6 yaşındaki çocuk ile 70 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği kazayı üstlenen babanın suçsuz olduğu kazayı oğlunun yaptığı ortaya çıktı. 
 
Alınan bilgiye göre, Malatya merkez Hüseyinbey Mahallesi üzerinde 4 Eylül 2011 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, kaldırımda yakınları ile birlikte yürüyen Ayşe Yıldırım (70) ile torunu Yusuf Metin'e (6) çarpan araç kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın ile torunu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesinde geçen gelişmeye göre, kazadan sonra Polis Merkezi'ne giden Abuzer Ç.nin (55), 44 LZ 645 plakalı aracıyla birilerine çarptığını, korktuğundan dolayı kaçtığını belirterek teslim olduğu ve tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.
 
Soruşturma devam ederken kazada ölenlerin yakınları ve kazayı gören görgü tanıklarının kaza esnasında aracın genç bir kişi tarafından kullanıldığını söylemesi üzerine Abuzer Ç.'nin tutuklanmasından 6 gün sonra tahliye edildiği ve bu kez oğlu İlkay Ç.'nin (22) tutuklandığı belirtildi. Davanın duruşmasında "Taksirle ölüme ve yaralanmaya nedean olma" suçundan tutuklu yargılanan İlkay Ç.'nin kazada kusurlu olup olmadığı, varsa ne oranda kusurlu olduğuna dair Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldırılmasına karar verildi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. 
 
FOTO: Kazada ölen Ayşe Yıldırım ve torunu Yusuf Metin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız