SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarpıştılar: 1 Ölü, 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:48
Çarpıştılar: 1 Ölü, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kamyonetin ile otomobilin çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. 

Kaza, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi'nin Atapark Mevkiinde meydana geldi. Kazada Halil İbrahim Yiğit (18) idaresindeki 31 LS 141 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Abdullah Çekin (29) idaresindeki 44 ND 491 plakalı kamyonet çarpıştı. Otomobil hurdaya dönerken, hızını alamayan kamyonet ise bir bahçe duvarına çarparak yan yattı. Kazadan sonra olay yerine giden AFAD ve itfaiye ekipleri kurtarma çalışmalarında bulundular.

Otomobilde bulunan Bülent Özkan Yiğit (37) 112 acil servis görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybederken; yine otomobilde bulunan Recep Yıldıran (21), Halil İbrahim Yiğit (18) ile kamyonette bulunan Ahmet Çekin (29), Mesut Uğur (37), ve İbrahim Yılmaz(37) yaralandılar. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇEVREYOLU'NDA..

Çevreyolu'nda da otomobilin çarptığı kadın yaralandı. 

Kaza, merkez çevreyolu Üniversite Duraklarının yanında meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 46 E 4826 plakalı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Z.K. adlı genç kadına çarptı. Kazada hafif yaralanan genç kadın olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız