SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarpıştılar, Markete Girdiler.. 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-06-22 23:05:11
Çarpıştılar, Markete Girdiler.. 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir ambulans ile otomobil çarpıştıktan sonra markete girdi. Kazada, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Çöşnük mahallesinde meydana geldi. Saat 11.20 sıralarında meydana gelen kazada Enes K.(29) idaresindeki 44 FF 480 plakalı otomobil ile Cihan A.(36) idaresindeki özel bir hasteneye ait 44 ABH 902 plakalı ambulans çarpıştı.

Otomobil ve ambulans çarpışmanın etkisiyle markete girerken, kazada otomobil sürücüsü Enes K. İle birlikte araçta bulunan Rümeysa K.(29) ve Ensar K.(1) yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mrt (3 yıl önce)
    ambulasda nakil hasta var acil bişe olmadığı halde ortalıgı birbirine katan abmulas dilerim ilk ve son olur akıllanırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • mrt (3 yıl önce)
    RAbbim kimseye kaza vermesin çok geçmiş olsun ama şu sevgi hastanesini ambulas şöförü enteresandı. ABUK SUBUK SİREN ÇALMALAR....yinede çok geçmiş olsu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Memoli (3 yıl önce)
    Çok çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Duman (3 yıl önce)
    Rabbim acil şifalar versin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla