SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı, Aracı Bıraktı, Kaçtı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kırmızı ışıkta duran araca hızla çarparak refüje çıkartan, başka bir aracın da hasar görmesine sebep olan sürücü, hasar gören aracı çalışmayınca, kaza yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Bu arada, kentteki trafik kazalarında 1 kişi öldü, iki ayrı olayda araçlara çarpan iki yayanın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

ARACINI BIRAKIP KAYBOLDU!..
Edinilen bilgilere göre kaza, Karakavak Mahallesi, Askeri Lojmanlar kavşağında meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen 44 FN 883 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kırmızı ışıkta bekleyen H.K.'nin kullandığı 27 UZ 094 plakalı otomobile çarptı. Çarpma esnasında 27 UZ 094 plakalı otomobil yoldan refüje çıktı. Kaza esnasında R.Y.'nin idaresindeki 34 UJ 1044 plakalı minibüs de hasar gördü. Kazaya sebebiyet veren 44 FN 883 plakalı otomobilin sürücüsü, aracını hasar görmesi sebebiyle çalıştıramayınca, aracını da bırakıp kayıplara karıştı. Kaçan sürücünün hasar gören otomobil ise polis tarafından çekici çağrılarak parka alındı.

Polis kaçan sürücüyü tespit etmeye ve yakalamaya çalışıyor. Kaza hakkındaki soruşturma başlatıldı.

DİĞER KAZALAR..
Turgut Özal Bulvarı Karakavak civarında, 52 yaşındaki M.U. yönetimindeki otobüs ile gitmekte iken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 57 yaşındaki F.H. adlı kadına çarparak ağır şekilde yaralanmasına yolaçtı. Yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Beydağı Devlet Hastanesi karşısında M.Ö. yönetimindeki kamyon ile giderken, kavşakta A.Y.’nin yönetimindeki minibüse arkadan çarptı. Kazada minibüs yolcularından 25 yaşındaki V.A. ve 60 yaşındaki Z.A. ile kamyonda bulunan 26 yaşındaki B.B. yaralandılar.

Sinema Caddesi Atatürk İlköğretim Okulu civarında, 9 yaşındaki M.S. koşarak karşıya geçmek isterken, İ.G. yönetimindeki araca çarptı ve yaralandı. Çocuğun babası sürücüden şikayetçi olmadı.

İnönü Caddesi Öğretmenevi karşısında, 19 yaşındaki N.D. adlı genç kız, kulağında kulaklık takılı, elindeki cep telefonuyla oynarken karşı kaldırıma geçmek isteyince, N.S. yönetimindeki otobüse çarptı ve yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Darende Ayvalı Kasabası Sağlık Ocağı önünde Ahmet Kılıç yönetimindeki araçtan inip karşıya geçmek isteyen 6 yaşındaki Mehmet Türkmen’e, Hasan Hüseyin Niyaz yönetimindeki araç çarptı. Türkmen, ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Fatih Tilki yönetimindeki, LPG yüklü TIR, gece yarısı 00.00 sıralarında, Kale ilçesi Benk Köyü mevkiinde, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan TEDAŞ’a ait trafoya çarptı. Kazada araç ve trafo hasar görürken, büyük bir şans eseri, LPG patlaması olmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız