SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı, Eczaneye Soktu ve..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:18
Çarptı, Eczaneye Soktu ve..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir başka otomobilin çarptığı otomobil yoldan çıkarak eczanenin içerisine girdi. Kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya neden olanlar ise hurdaya dönen araçlarını olay yerinden kaçırdılar. 

Kaza, gece saat 02.00 sularında meydana geldi. Kaza da Mehmet Ulutaş idaresindeki 44 EC 379 plakalı otomobili ile Cengiz Topel Caddesi üzerinde seyir halinde iken, sinyalini vererek soldaki ara sokağa dönmek istedi. Bu esnada arkasından gelen Furkan D. Yönetimindeki 44 EH 844 plakalı otomobili ile sola dönmekte olan 44 EC 379 plakalı otomobile arka taraftan vurdu. Kontrolden çıkan 44 EC 379 plakalı otomobil yoldan çıkarak eczanenin içerisine girdi. Çıkan cam kırılma ve çarpışma sesi üzerine çevredeki vatandaşlar olay yerine koşarken, durumu da polise ihbar ettiler. Vatandaşlar eczaneye giren otomobildeki sürücüyü çıkartmaya çalışırken, kazaya neden olan 44 EH 844 plakalı otomobilin sürücüsü ve yanında bulunanlar ise ön tarafı hurdaya dönen otomobili kaza yerinden uzaklaştırmaya çalıştılar. Kafadarlar otomobili kaza yerinden yaklaşık 200 metre uzaklaştırarak sokak içinde itekleyerek götürürken olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale etti. Görgü tanıkları, kazaya neden olan sürücünün ön tarafı hurdaya dönen otomobilin kontğını çalıştırmaya çalıştığını gördüklerini iddia ettiler.

Eczaneye giren otomobilin yaralanan sürücüsü olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince müdahale edilerek Devlet Hastanesi’ne götürüldüler.

Kazaya neden olan otomobilin sürücüsünün ehliyetsiz olduğu tespit edilirken, yapılan alkol testinde de alkollü olduğunun belirlendiği iddia edilerek gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle eczanede  ve araçlarda büyük maddi hasar oluştu. Eczanenin üst katında oturan yaşlı kadın ise kaza esnasında çıkan sesten dolayı korktuğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız