SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı Kaçtı, 2. Kazayla Şoka Girdi, Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-08-31 04:13:57
Çarptı Kaçtı, 2. Kazayla Şoka Girdi, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmekte olan yayaya çarptıktan sonra kaçan otomobil sürücüsü polis tarafından şoka girmiş olarak bulundu.

Olay akşam saatlerinde İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, O.V. idaresindeki 44 PT 258 plakalı otomobil Sıtmapınarı mevkiinde yolun karşısına geçmekte olan 18 yaşındaki Batuhan Küçükşahin'e çarptı. Kazada yaralanan Küçükşahin çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü O.V.'nin Çukurdere Mahallesi Şehit Zafer Sayıl Sokakta bir başka kazaya da sebebiyet verdiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri kazadan sonra kaçan sürücüyü bir binanın önünde şoka girmiş vaziyette otururken yakaladı.

Gözaltına alınan sürücünün polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Kırmızı ışıkta çok araç geçiyor. Kimler buna dur diyecek?
    0
    0
    Yanıtla