SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı ve Kaçtı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kadına çarpan motosikletlilerin kaçışı, amatör kameraya takıldı.

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi Kavşağı'nda Besen Koçyiğit (44) isimli kadına çarpan motosiklet sürücüsü ve yanındaki şahıs, olay yerinde bir süre kaldıktan sonra kaçtı. Şahısların kazayı görenlerin şaşkın bakışları arasında kaçması, bir amatör kamera tarafından görüntülendi.

Plakası olmadığı görülen motosiklet ve sürücüsü ile yanındaki şahıs, çevredekilerin uyarısını dinlemeden yerdeki kadını bırakarak gözden kayboldu.

Kaza yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis kaçan şüphelileri arıyor.

Öte yandan Akpınar meydanında 28 yaşındaki F.İ. yönetimindeki oto ile giderken önüne çıkan 70 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan el arabasına çarptı. El arabası ile M.T.B. adlı şahsa ait park halindeki otonun arasına sıkışan 17 yaşındaki M.G. yaralandı.

Çevreyolu Üniversite durakları civarında da 43 yaşındaki Ö.D. yönetiminde bulunan otoyla giderken, yola çıkan ve zihinsel özürlü olduğu öğrenilen 15 yaşındaki O.M.U.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Arguvan’dan Malatya yönüne gelmekte olan O.Ç. yönetimindeki 24..217 plakalı otomobil, Yazıbaşı Köyü Acem mevkiinde tekerinin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan M.B.D. adlı şahıs yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız