SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarşamba'ya Kadar 'Çok Sıcak'...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:47:16
Çarşamba'ya Kadar 'Çok Sıcak'...
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye bu akşamdan itibaren Balkanlar'dan gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girecek. Marmara'dan başlayarak karayel ve yağışla sıcaklıklar 8-10 derece düşecek.
 
İstanbul, bugün güneşli ve sıcak, 32 derece. Ancak gece kuvvetli karayel ve gök gürültülü yağışla birlikte serinleyecek. Yarın İstanbul 25 derece.
 
Ankara, güneşli ve 36 derece, yarın kapalı ve 28 derece olacak.
 
İzmir, 36 derece, zayıf rüzgar bunaltacak, yarın yağış yok ama rüzgar kuvvetli ve serin esecek.
 
Marmara'ya serin hava bu akşam Trakya üzerinden geliyor. Yarın sıcaklıklar 26-28 derece dolaylarına inecek, bölgenin doğusunda gök gürültülü yağmur da olacak.
 
İç Anadolu, 35 dereceye çok yakın, ancak yarın Eskişehir, Ankara dolayları, çarşamba günü ise Sivas ve Doğu kesimler 8-10 derece serinleyecek.
 
Sıcaklığın çok yüksek olduğu Ege de 5-6 derece serinleyecek. Uzun zamandır zayıf esen rüzgar yarından itibaren kuvvetleneceğinden, havanın bunaltıcı etkisi sona erecek.
 
Akdeniz'de sıcaklık bu hafta aşırı değerlerden, normal değerlere doğru inecek. Ancak güneydoğu'da sıcaklıklar daha da yükseliyor, 40 dereceyi aşacak.
 
Doğu Anadolu'da da sıcaklıklar batının aksine daha da artmaya devam ediyor. Erzurum 30, Malatya 36 derece. Sıcaklık çarşambadan sonra azalacak.
 
Bu gece ve yarın Bolu-Samsun arasında gök gürültülü sağanak yağış ve 8-10 derece serinleme olacak. Serin hava ve yağış Doğu Karadeniz'e çarşamba günü ilerleyecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız