SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarşı Üstünde Fuar

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde tüm illerde her yıl düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı (METEF) 2008 açıldı.

İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde açılışı gerçekleştirilen METEF Fuarı'nda, Malatya’daki mesleki teknik okullar ile bu okullarda eğitimi verilen meslek alanlarıyla ilgili tanıtımların yanında öğrencilerin yaptığı projeler yer alıyor.

METEF 2008 Fuarı’nın açılışında konuşan Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut, mesleki eğitimin önemine değinerek, "Burada 11 mesleki ve teknik lisenin mesleki dalarında eğitim gören çocuklarımızın eserleri var. Mesleki eğitime büyük önem veriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızda okullarımıza katkıda bulunmalı, mesleki eğitimi desteklemeli. En azından bu fuar Malatyalı tarafından gezilmeli" dedi.

METEF 2008 Fuarı'na, Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi, Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi, Hasan Akbudak İMKB Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Kız Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Atatürk Sağlık Meslek Lisesi katılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız