SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çarşılar Kentin Aynasıdır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kasap Pazarı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, esnafla ile bir süre sohbet etti.

İnceleme gezisine; Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Alican Bozkurt ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren de katıldı.

Kasap Pazarı’nda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalıların rahatça gezip dolaşabileceği, alış veriş yapabileceği nezih ortamlar meydana getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Kasap Pazarı’nın üstünün tamamen kapatılacağını belirten Belediye Başkanı Çakır, “Akpınar’da yapılan değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları, Bakırcılar Çarşısı ve Şire Pazarı’nın restorasyon çalışmaları açık AVM projesinin bir parçası. Bizler de bu parçaları birleştiriyoruz. Artık her vatandaşımız buradan rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler. Esnafımız da bu düzenlemelere ve yenileme çalışmalarına destek veriyor. Her şehrin çarşısı o kentin aynasıdır. Biz imajımızı doğru çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Malatyalılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler nezih ortamlarda alış verişlerini yapabilecekler” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız