SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CASA Şehitliği'ne Düzenleme

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, 2. Ordu Komutanlığı, Malatya Belediyesi ve İl Özel İdaresi’nce 16 Mayıs 2001 tarihinde Akçadağ’da meydana gelen elim uçak kazası sonucu şehit olan 34 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu anısına daha önce yapılan Anıt Park’ta düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Malatya İl Özel İdaresi ve İl Merkez Komutanlığı tarafından düzenleme çalışmaları yapılan Anıt Park, Akçadağ ilçesi Güzyurdu köyü sınırları içerisinde bulunuyor.

Çalışmalar kapsamında, Anıt Parkın bulunduğu alana giden yolun bakım onarımı tamamlandı. Park alanı içerisinde ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla iki adet WC-lavabo tesis edildi. Ziyaretçilerin istifade etmeleri için kesintisiz içme ve kullanma suyu sağlandı. Parkta bulunan ağaçların bakımı yapıldı. Anıt Park’ın genel bakımı, temizliği, çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi.

Ayrıca Anıt Park içerisinde bulunan şehitler adına dikimi yapılmış ağaçların su ihtiyacını karşılamak amacıyla basınçlı sulama sistemi kurulması çalışmaları yapılmaktadır.

Anıt Park, 16 Mayıs 2001 tarihinde Akçadağ’da meydana gelen elim uçak kazası sonucu 34 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubunun şehit olması dolayısıyla şehitlerin anısını yaşatmak maksadıyla daha önce Malatya Valiliği, 2. Ordu Komutanlığı, Malatya Belediyesi ve İl Özel İdaresi’nce oluşturulmuştu.

Park alanını, arazi sahibi Şeyho Ertaş “Şehitlerimiz, arazimizi şereflendirmişlerdir” diyerek bedelsiz olarak bağışlamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız