SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çat Kapı Biz Geldik' Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:39
'Çat Kapı Biz Geldik' Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde ‘Çat Kapı Biz Geldik’ adlı proje uygulanmasına başlandı.

Darende Kaymakamlığı’nca uygulanmasına başlanan proje çerçevesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Müftülük, Toplum Sağlığı Merkezi ile Hulusi Efendi Devlet Hastanesinden birer personel görevlendirildiği bildirildi.

Bir yıl sürmesi planlanan proje dahilinde Darende ilçesindeki hasta, yaşlı, engelli, kimsesiz vatandaşlar başta olmak üzere çiftçilerimiz ve tüm vatandaşlar ekipte bulunan uzmanlara sorunlarını anlatacak ve onların tavsiye ve çözüm önerileri dahilinde çareler aranacak. Ayrıca vatandaşlar, hazırlanan doküman, eğitim araç ve gereçleri ile bilgilendirilecek.

‘Çat Kapı Biz Geldik’ projesinin uygulanmasına Ayvalı kasabasından başlandı. Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş’unda hazır bulunduğu uygulamada, adından anlaşılacağı gibi ziyaretler vatandaşa önceden haber verilmeden gerçekleştirilecek.

Kasaba halkından Fatma Karakaya’nın evine yapılan ziyaret esnasında bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, “Bu proje ile ilçemiz, beldelerimiz ve köylerde hane ziyaretleri yapılarak buralarda yaşamakta olan hasta, yaşlı ve kimsesizler başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın dertleri ile ilgilenmek sağlık, kamu hizmeti ve diğer alanlardaki sorunlarını yerinde çözmek, eğer mümkün değilse çözüm mercilerine yönlendirmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla Darende Kaymakamlığımızca şimdilik İlçe Tarım Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Müftülük, Toplum Sağlığı merkezi ile Hulusi Efendi Devlet Hastanesinden birer personel görevlendirdik. İhtiyaç olması halinde kurulan ekibe diğer kurumlardan da personel görevlendireceğiz. Yapılacak çalışmalarla kamu personeli ile vatandaşlarımızın bir araya gelerek fikir alışverişini sağlamak, devletimizin onların yanında olduğunu hissettirmeyi amaçlamış bulunmaktayız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız