SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çatar ve Özbay Devam Edecek

0
Güncellendi - 2018-09-04 03:57:05
Çatar ve Özbay Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Voleybol 1.Lig ekibi Malatya Büyükşehir Belediyespor'da takım antrenörleri Muhammed Çatar ve Kamil Özbey göreve devam edecek.

Uzun yıllar Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nı çalıştıran Muhammed Çatar ve Kamil Özbey, yönetimle yaptıkları görüşmenin ardından yeni sezonda takımın başında yer alacak.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon mücadele ettiği B Grubu'nda 21 puanla 11.sırada yer almıştı. Turuncu yeşilliler, oynadıkları 26 müsabakada 6 galibiyet, 20'de mağlubiyet aldı.

2016-2017 sezonunda mücadele ettiği B Grubu'nda 33 puanla sekizinci sırada yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon özellikle ligin ikinci yarısında taraftarlarına seyir kalitesi yüksek maçlar izlettirmişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız