SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çatı Adayı Çakılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, muhalefetin çatı adayını değerlendirdi. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bir Pensilvanya projesi olduğunu dile getiren Tüfenkçi, ‘‘ Ben her iki muhalefet partimize acıyorum niye kendi içlerinden birini çıkartamıyorlar.’’dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi beraberindeki partililerle birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren’i ziyaret etti. Ziyarette CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu değerlendiren Tüfenkçi, İhsanoğlu’nun Türkiye’nin sorunlarına yabancı bir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ve tepeden inme,Pensilvanya projesi bu ismin halkta karşılık bulamayacağını söyledi.

Bülent Tüfenkçi, ‘‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı adayı halkın içinden gelen, toplumun her kesimini kucaklayabilen ve ülke sorunlarına yabancı olmayan biri olmalı. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en üst makamıdır. Bu makama gelen kişi, ülkesinin kalkınması için gece gündüz demeden çalışan, ülkesini dünya ekonomisinde söz sahibi yapan ve güzel Türkiye’mizi Dünya siyasetinden adından söz ettirebilen ülkeler sınıfına sokabilmelidir. Ayrıca Türkiye ve Dünya tarafından saygınlığı ve karizması tartışılmayan bir liderin bu yüce devletin en üst makamına yakışacağını düşünüyorum. CHP ve MHP'nin çatı adayı ısmarlama bir adaydır. Açıkça bu milletin karşısına ısmarlama bir çatı adayı çıkarırsanız ‘çatı adayı’nın paraşütü açılmadan yere çakılacağı gerçeğini de göreceksiniz.’’diye konuştu.

CHP ve MHP'nin kendi içerisinden aday çıkaramamasının ve siyasetçi birini aday gösterememesinin acziyetinide milletin çok iyi gördüğünü ifade eden Tüfenkçi, Türkiye'nin çatısının gerçek manada herkesimin dertleri ile dertlenen AKP olduğunu kaydetti.

Mustafa Eren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin muhtarların ve kentin sorunlarının da istişaresine katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız