SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çatı Cayır Cayır

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Paniğe neden olan yangın, uzun süren çalışmaların ardından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın, Malatya merkez Sıtmapınarı mevkiinde meydana geldi. Bir apartmanın çatı katında alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çatı katındaki kışlık odun ve kömürlerin de alev aldığı yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti. Yangın nedeniyle İnönü Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Malatya'da diğer bir yangın ise, Şehit Fevzi Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Fevzi Mahallesi 1. Sokak'ta bulunan F.K.'ye ait evde sobadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Yangın esnasında Sibel K. adlı kadın sinir krizleri geçirdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Malatya İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, çatılarda yakacak stoku yapılmaması konusunda uyarıda bulunduklarını belirterek, apartmanın çatı katındaki yangının kışlık yakacakların alev alması nedeniyle kontrol altına alınamadığını belirtti.

Bilindik bir hata nedeniyle büyük bir yangının atlatıldığını belirten Acar, temizlenmeyen bacaların mutlaka temizlenmesi gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız