SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çatıda Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir apartmanın çatı katında meydana gelen yangın korkuttu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Mücelli Caddesi Özbek Sokak Yeşil Sinema arkası 4 numaralı 2 katlı apartmanın çatı kısmında meydana geldi. Apartmanın çatı kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar'ın bizzat koordine ettiği söndürme çalışmaları sonucu yangın söndürülürken, maddi hasar oluştuğu belirtildi. Önlem için yangın mahalline TEDAŞ ve Doğalgaz ekipleri de geldi. Yangınla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

OTO YANGINI..
Bu arada, Şifa Mahallesi’nde park halinde olan 32 yaşındaki H.Ö.’ye ait 44..820 plakalı oto çıkan yangın sonucu hasar gördü. 15.30 sıralarında meydana gelen yangınla ilgili ifade veren H.Ö., evinin önüne 1 hafta önce otosunu parkettiğini, yangının neden çıktığını bilmediğini, kimseden de şüphelenmediğini söyledi.

ELEKTRİK ÇARPTI..
Öte yandan, Özsan Sanayi Sitesi’nde ise 18 yaşındaki M.G. ve kardeşi 17 yaşındaki N.G., işyerlerinin çatısında bulunan teli almak isterken, telin bir ucunun elektrik hattına değmesi sonucu elektriğe kapılarak yaralandılar ve hastanede tedavi edildiler.

Saray Mahallesi’ndeki bir evde de 44 yaşındaki F.K. adlı şahıs, banyoda şofbenden sızan gaz sonucu zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız