SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çatıdan İnme Aday"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:04:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Tabandan aday bulamayan muhalefet, çatıdan inme adayla Cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak" dedi. 

AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve partililerle birlikte Şifa Mahallesi Muhtarı Osman Korkmaz'ı ziyaret eden Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahin, muhalefeti sert bir dille eleştirerek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız, bu ülkeye 12. Cumhurbaşkanı olmak için adaylığını açıkladı. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vizyonuyla beraber yapacaklarını açıkladı. 12 yıldır bu ülkede bütün vatandaşların dertleriyle dertlenen Başbakanımızın, ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorum. Diğer tarafta da HDP'nin Genel Başkanı ile çatıdan gelen, tabandan bir türlü aday bulamayan muhalefet, çatıdan inme bir adayla yarışa girecek. 'Ekmek için Ekmeleddin' diyorlar. Tabi bu sloganı duyunca aklımıza 40'lı, 50'li yılların kıtlık dönemleri aklımıza geliyor. Bu tarzda çıkışlar yanlış. 1950-1960'lı model siyaset tarihin karanlık sayfalarında yer alıyor. AK Partiyle beraber ülkemiz, ekonomik yönden, insan hak ve özgürlükleri, birlik, beraberlik ve kardeşliğin tahsisi noktasında ciddi kazanımlar elde edildi" şeklinde konuştu.

Şifa Mahallesi Muhtarı Osman Korkmaz ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorun ve isteklerini dile getirdi.

Korkmaz, "Malatya'nın büyükşehir olmasından dolayı biraz sıkıntılarımız var. İnşallah bunları hep beraber, el birliğiyle aşacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız