SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çatısız Okulda Eğitime Devam!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:34:32
Çatısız Okulda Eğitime Devam!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Ören İlköğretim Okulu'nun 30 Mart'ta fırtınadan dolayı uçan çatısının onarılmamasına veliler tepki gösterdi. 

Akçadağ'ın Ören Mahallesi'nde bulunan Ören İlköğretim Okulu'nun çatısı, 30 Mart'ta meydana gelen fırtına nedeniyle uçtu. 30 Mart'tan bu yana çatısı olmadan eğitim veren okulun önünde toplanan veliler, çatının onarılmamasına tepki gösterdi.

Çatısı uçan okulda herhangi bir çalışma yapılmamasına tepki gösteren veliler, yağmurun yağmasıyla birlikte okulun üst katında bulunan sınıfların boşaltıldığını ve çocuklarının spor salonunda ders gördüğünü ifade ettiler.

Veliler, okulun çatısının 30 Mart günü yaşanan fırtınada uçtuğunu kaydederek, "Rüzgarın bıraktığı hasarla birlikte eğitim devam ediyor. Eğitimin devam etmesi çocuklar açısından sağlıklı değil. Çocuklarımızı tedirgin bir şekilde okula gönderiyoruz. Salı günü yağmur yağıyordu. Yağmurdan dolayı üçüncü kattaki elektrik tesisatı şase yapmıştı. Şartelleri indirdik ve yangın çıkmasını önledik. Çatıdan sular ve güvercin pislikleri okulun içerisine akıyor. Okul aile birliği başkanı ile görüştük. Bize Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile görüştüklerini ve Pazartesi günü çatının yapılacağını söyledi. O da ne kadar gerçek bilemiyoruz. Şuanda çocuklarımız okula geliyor ama güvenli olmadığı için tedirginiz" dediler.

Öğrenciler ise, üst kattaki sınıfların eğitim verilemez halde olduğunu ifade ederek, spor salonunda ders gördüklerini söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız