SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cavcav'ın Oftaş Hassasiyeti!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un "ilişkililer" iddiasını dile getirdiği Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaş arasındaki bağ konusunda Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan "dikkat" uyarısı geldi. Cavcav, Gençlerbirliği basın sözcüsünün Oftaş ile ilgili bir konuda açıklama yapmasına tepki gösterdi.

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz'ün, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un Turkcell Süper Lig'e çıkması nedeniyle başbakanın kendilerini kabul etmemesine üzüldüklerine ilişkin gazetelere yaptığı açıklamayla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

"Muammer Akyüz'ün OFTAŞ Spor hakkında konuşması doğru değil. Ben de bu konuda kendisini uyardım. O sadece Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un isim hakkı nedeniyle takıma reklam verip sponsorluk yapan bir firmanın yönetim kurulu başkanıdır. Kulüp hakkında konuşma hakkı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci'ye aittir. Basın mensupları olarak sizden ricam, OFTAŞ Spor konusunda sadece başkan Kalemci ile görüşmenizdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız