SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaya Zam Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:10
Çaya Zam Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 2 buçuk yıldır zam görmeyen kahvehanelerdeki çay fiyatları 90 kuruşa yükseldi. 

En son 1 Nisan 2011 tarihinde güncellenen kahvehane fiyat listeleri maliyet fiyatlarının artması sebebiyle tekrar güncellendi. Yaklaşık 2 buçuk yıldır zam görmeyen 75 kuruşluk çay 90 kuruş oldu.

Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, “Yaklaşık 2 buçuk yıl gibi bir zaman geçti bu süreç içerisinde kuru çaya şeker ve diğer maliyetler yüzde 70 arttı bizlerde zorunlu olarak bu zammı yapma ihtiyacı duyduk. Esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda Esnaf Odaları Birliği’ne müracaat ederek tarifelerin güncellenmesini istedik. Onlar da bizim verdiğimiz veriler ve maliyete gelen zamlardan dolayı talebimizi makul buldular. Daha önce 75 kuruş olan çay fiyatımızı 90 kuruş olarak onaylandı” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız