SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çayırlı'ya İçme Suyu, Y.Boyacı'ya Kanalizasyon Şebekesi

0
Güncellendi - 2017-12-06 05:11:53
Çayırlı'ya İçme Suyu, Y.Boyacı'ya Kanalizasyon Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Arguvan Karahüyük Çayırlı Mahallesi’ne 1.500 metre içmesuyu, Yukarıboyacı Mahallesi’ne 3.000 metre kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştiriyor.

Arguvan İlçesi Yukarıboyacı Mahallesi’ne Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)’nin yaptığı çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini belirten Yukarıboyacı Mahalle Muhtarı Ali Çolak, “Yıllardır beklediğimiz çalışmalar nihayet mahallemize getirildi. 3000 metre kanalizasyon hat çalışmasının 2.000 metrelik kısmı tamamlandı. Mahallemize getirdikleri hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve kış şartlarında mahallemizde aralıksız çalışan MASKİ personelimize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Çalışmalardan memnuniyetlerini belirten Karahüyük Çayırlı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kılıçoğlu: “ İlkbahardan beri su sıkıntısı yaşıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemize gelerek 1.500 metrelik içmesuyu hat çalışması başlattı. Mahallemize hizmet getirdi. Mahallemizi içmesuyuna kavuşturdular. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya’nın Arguvan İlçesi Karahüyük, Çayırlı ve Yukarıboyacı Mahallelerinde altyapıyı güçlendiriyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “ Arguvan İlçesi Karahüyük Çayırlı Mahallesine 1.500 metrelik içmesuyu altyapı çalışması yapıyoruz. Yukarıboyacı Mahallesi’nde 3.000 metrelik kanalizasyon hat çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında 250 adet fosseptik çalışması yapacağız. Malatyamızın her ilçesi ve mahallesine ulaşarak içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını güçlendirmek için çalışıyoruz. Kış aylarının gelmesi nedeniyle hava şartlarının uygunluğuna göre çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi ve emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız