SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaykur Rize'den de Puan Yok.. 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşı karşıya gelen Malatyaspor, bu maçtan da 1-0'lık mağlubiyetle ve puansız ayrıldı. Maçın Tek golü 73. dakikada Dia Cire'den..

STAD: Atatürk.

HAKEMLER: Cem Papila, Serkan Akal, Ayhan Akgöz (4. Hakem Abdullah Yılmaz).

ÇAYKUR RİZESPOR:: Zdravkov, Fahri, Yasin, Cem Baki, Douglas Dos Santos, Okan, Saffet (Dk.70 Dia Cire), Serkan, Bashir, Evren, Ünal.

YEDEKLER: Atilla, Ergin, Dia Cire, Santos, Şener, Gökhan, Hakan

MALATYASPOR: Bora, Ramazan (Dk.76 Effa), Mustafa, Bilal (Dk. 60 Okan), Jozsef Toth (Dk.83 Christiano), Jiri Homola, Mert, Aytaç, Hakan Aslantaş, Hakan Söyler, Serkan.

YEDEKLER: Fevzi, Christiano, Katatua, Okan, Mehmet, Johanson, Güngör

SARI KART: Ramazan (Malatyaspor)

İLK YARI..
12. dakikadaki Malatyaspor atağında, Çaykur Rizespor savunmasında topu uzaklaştırmak isteyen Bashir'in vuruşunda, meşin yuvarlak Jozsef'e çarparak bu futbolcunun önünde kaldı. Jozsef'in vuruşunda, kaleci Zdravkov topu ayakları ile kornere çelmeyi başardı.

23. dakikada Cem Baki'nin, Ünal'dan aldığı pasla ceza alanı içinden çektiği sert şutta, Malatyaspor savunmasına çarpan top, az farkla kornere çıktı.

27. dakikada Serkan'ın sol taraftan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Okan'ın kafa şutunda, top az farkla üstten auta çıktı.

36. dakikada Douglas Dos Santos, topu yaklaşık 35 metre sürdükten sonra pasını Saffet'in önüne bıraktı. Saffet, kaleci Bora ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa dokunamayınca, Çaykur Rizespor bir golden oldu.

42. dakikada Bilal'in ceza yayı üzerinden çektiği sert şutta, meşin yuvarlak kaleci Zdravkov'da kaldı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

İKİNCİ YARI..
50. dakikada Douglas'ın sert şutunda top defanstan döndü. Dönen topu önünde bulan Cem Baki'nin vuruşu az farkla yandan auta gitti.

65. dakikada Okan'ın sol çaprazdan yaptığı ortada, Ramazan'ın topun gelişine yaptığı vuruşta, top kalenin solundan auta çıktı.

69. dakikada Ünal'ın sağ taraftan yaptığı ortada Malatyaspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top Serkan'ın önüne düştü. Bu futbolcunun çektiği sert şutta, top kaleci Bora kaldı.

73. dakikada Santos, Cem Baki'yi gördü. Bu futbolcu az önce oyuna giren Dia Cire'ya aktardı ve bu oyuncunun sert şutu ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın hakemi, ek süre olarak 2 dakika oynattı ve karşılaşma ev sahibi takımın galibiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız