SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cazibe Merkezi Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:48
A- A+ PAYLAŞ

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, Ak Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamından Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Pilten, Yeşiltepe’nin kültürel dokusunun önemine dikkat çekti. 

Kalabalık bir grupla Pilten’i karşılayan Dernek Başkanı Özcan Gözene; “Selim Bey hem Malatya için hem Yeşilyurt için hem de Yeşiltepe’miz için önemli bir isim. Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı Selim Beyi çok iyi tanıyoruz ve onunda bizleri çok iyi tanıdığını biliyoruz. Bölgenin bütün sorunlarına vakıf bir insanın bu göreve getirilmesi çok önemli. Bazı sorunları çözülmüş olsa da Yeşiltepe bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamadı. Yeşilyurt’un merkez ilçe olması ve 5 te 1 nüfusunu Yeşiltepe’nin oluşturması bölgemizin önemini iyice arttırıyor. Bundan sonra ki süreçte Yeşiltepe’nin olması gerektiği noktaya gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Dernek başkanı Gözene'nin konuşmasının ardından “ Şimdiye kadar üstlendiğimiz görevlerde vatandaşımızın en küçük sorunuyla bile birebir ilgilenmeye çalıştık.” diyen Pilten konuşmasına şöyle devam etti:“Yeşiltepe hem konumu itibarı ile hem de sosyal dokusu bakımından çok önemli bir bölge. Yeşiltepe kurulumundan itibaren  yanlış yapılanmaya maruz kalmış ve hak ettiği gelişimi yakalayamamıştır. Yapılacak güzel projelerle Yeşiltepe hak ettiği konuma en kısa sürede getirilmelidir. Malatya’nın büyükşehir olmadan önce merkez sınırlarının küçük olması Yeşiltepe’yi olumsuz yönde etkilemiş,  Yeşiltepe’nin gelişimini engelleyen faktörler kaldırılamamıştır. Yeni Yeşilyurt’un sınırlarının geniş olması bu engellerin hepsinin kaldırılmasına olanak sağlamaktadır. Sosyal projelerle dokusunun canlandırılarak, gelişimini engelleyen faktörlerinde ortadan kalkmasıyla Yeşiltepe cazibe merkezi haline gelecektir.” 

Konuşmaların ardından dernek başkanı Gözene Yeşiltepe’nin sorunlarını içiren bir dosyayı Pilten’e takdim etti. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız