SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cazibe Merkezi Olacak"

0
Güncellendi - 2016-10-11 01:22:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park,  Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle inceledi. Başkan Polat, projelerin tamamlanarak hizmete girmesinden sonra bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade etti.  Polat, inşaatta görev alan işçilerle yemekte bir araya gelerek, gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından projelendirilen Gedik Kent Park, Eski Cezaevinin Kültür Evine dönüştürülmesi ve Seyir Kulesi çalışmaları devam ediyor. Projeler tamamlandığında hem Malatya’nın hem de Yeşilyurt İlçesindeki yaşam kalitesine artı değerler kazandıracak.

Gedik Mahallesi Gedik tepede inşası devam eden ‘Kent Park’ ve diğer iki projenin süreçlerini takip eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin geleceğine yönelik ciddi yatırımlar olarak gördükleri üç projenin yapımına büyük bir önem verdiklerini söyledi.

‘GEDİK KENT PARK’ YILSONUNA TAMAMLANACAK

Başkan Polat, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte sosyal tesis, kafe-restaurant, yeşil alanlar, kamelyalar, oturma ve yürüyüş alanları ve görsel zenginliğe sahip şelalesiyle 25 dönüm alan üzerine hizmete girecek olan ‘Gedik Kent Park’  inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Altı milyon TL bütçeyle bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete sunulacak ‘Gedik Kent Parkı’ inşaatı için özenli bir çalışmayla devam ettiğini ifade eden Başkan Polat, “Gedik Kent Park Projesinin kusursuz bir şekilde hizmete girmesi için çalışmaları yerinde inceliyoruz. İŞGEM şirketimiz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Müdürlüğümüzün kontrollü bir şekilde sürdürdükleri inşaat çalışmalarında önemli bir mesafe alındı. Ekiplerimiz titiz bir çalışmayla projenin kusursuz bir şekilde tamamlanması için çaba sarf ediyorlar. Projemiz tamamlanıp hizmete girdiği zaman bölgemiz için cazibe merkezi olacak. Dört katlı sosyal tesis binası, kafe-restaurant, rekreasyon alanları, sekili şekilde oluşacak parklar, kamelyalar, yeşil alanlar ve yürüyüş yollarının yer aldığı projeye büyük bir titizlik gösteriyoruz. Proje tamamlandığı zaman parkın etrafı ve içerisi aydınlatılacak, yeşil alanlar için sulama sistemi kurulacak. Oturma alanlarını kent mobilyalarıyla döşeyip projenin görsel zenginliğini ön plana çıkartacağız” dedi.

‘Gedik Kent Park‘ ile birlikte ‘Kültür Evi’ ve ‘Seyir Kulesi’ projelerinin de bu bölgeye kazandırılacağını sözlerine ekleyen Polat, “ Her üç projemizde hem kentimizin hem de ilçemizin geleceğine yapılacak ciddi yatırımlardır. Birbirini bütünleştirecek şekilde tasarımı yapılan her üç projemiz tamamlanıp hizmete girdiği anda kentimiz ve ilçemizdeki nitelikli yaşam anlayışına artı değerler kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN POLAT, “ÇALIŞMALARIMIZ PLANLANAN TARİHTE TAMAMLANMALI”

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte ‘Gedik Kent Parkı” inşaat alanında devam eden çalışmaları inceleyip, yetkililerden detaylı bilgiler alan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projenin belirtilen sürede tamamlanarak hizmete girmesi için yoğun bir çalışma içinde olan inşaat işçileriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt İlçesinin geleceğine şekil verecek projelerin inşasında büyük bir gayretle çalışan işçilere teşekkür eden Başkan Polat, “Gedik Mahallesinin çehresini değiştirecek üç projenin kusursuz bir şekilde tamamlanması için canla başla çalışan değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Böyle güzel eserlerde hepimizin emeği var. Gayretli ve istekli çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum,  tebrik ediyorum" dedi.

Bülten-

gedik1

gedik2

gedik3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hacı (7 yıl önce)
    Adı YEŞİLYURT resme bakılırsa olmuş BETONYURT bu projeleri çizen mimarlar beton santralleri ile ortak mı çalışıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ ŞAR (7 yıl önce)
    MAŞALLAH MALATYA DA YER KALMADI HERYER CAZİBE MERKEZİ OLDU.TSK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (7 yıl önce)
    Yıl sonu yetiştireceksin diye bizi sabahlara kadar uyutmuyorsun. Gece 02.00'de 03.00'te sen reklam yapasın diye iş makinaları aralıksız çalışıyor. Ayıp değil mi bizleri rahatsız ediyorsunuz. Çok reklam yapmak istiyorsan gündüz çalışan işçi sayısını iki katına çıkart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Gedik mahallesinin yol sorunu çözülmüş değil kış ayları arabanın gidemedigi sokaklar var ne muhtar ne belediye başkanı ilgilenmiyor ..imarsız plansız yapılaşma devam ediyor belediyede denetim yok..böyle belediyecilik olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    CAZİBE MERKEZİ KELİMESİ YÖNETİCİLERİN EN ÇOK KULLANDIĞI KELİME. ANCAK BİR TÜRLÜ İÇİNİ DOLDURAMIYORLAR. VARSA YOKSA CAZİBE MERKEZİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeyno (7 yıl önce)
    Cazibe merkezi yapacağına bir düğün salonu yapsaydın şuan yeşilyurtta hiç düğün salonu yok Şahin tepesini villalar için kapattınız Yeşilyurt düğün salonunu da aş evi yaptın sanki başka yapacak yer yoktu gariban halkın düğününü yapacağı hiç bir yer yok
    0
    0
    Yanıtla