SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cebinde Bu Kimlik Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:50
Cebinde Bu Kimlik Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
Adana'da Seyhan Nehri kıyısında başı kopmuş halde bir ceset bulundu. Cesedin üzerinden, 34 yaşındaki Ergün Karataş adına düzenlenmiş kimlik çıktı. 
 
Kentin ortasından geçen Seyhan Nehri'nin Regülatör Köprü Yüreğir yakasında sabah erken saatlerde suyun kıyısında bir ceset olduğunu görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerindeki kıyafet ve ayağında ayakkabı bulunan cesedi karaya çıkarınca başının olmadığını gördü. Polislerin ceset üzerinde yaptığı aramada, cüzdanda, Ergün Karataş adına düzenlenmiş kimlik bulundu. Yapılan kimlik sorgulamasında Malatya'nın Darande nüfusuna kayıtlı Ergün Karataş'ın 6 suçtan arandığı ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası aldığı belirlendi. 
 
Olay yerine inceleme ekipleri, cesedin 20 gündür suda kaldığı ve başının çürüyerek kopmuş olabileceğini belirtti. Nehirde yapılan aramalarda kopan baş bulunamadı. 
 
Ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız