SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cehennem Gecesi

0
Güncellendi - 2019-09-13 03:31:07
Cehennem Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Melinda, benzin istasyonunda çalışan genç bir kadındır. Kendisine güvenen iş arkadaşı Sheila’nın gölgesinde kalmakta bıkan Melinda’nın hayatı, bir adamın benzin istasyonunu silahla basması ile tamamen değişir. Çaresiz bir adam olan Billy, acilen nakit paraya ihtiyacı olduğu için benzin istasyonu soymaya karar verir ve Melinda ile Sheila’yı rehin alır. Ancak Melinda, beklenmedik bir anda Billy’yi etkisiz hale getirmeyi başarır. Herkes genç kadının Billy'yi polise teslim etmesini beklerken, Melinda'nın bambaşka planları vardır.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mike Gan'ın üstlendiği film bir akaryakıt istasyonunda geçiyor. Filmin başrollerinde Josh Hutcherson, Suki Waterhouse, Harry Shum Jr., Shiloh Fernandez ve Tilda Cobham-Hervey yer alıyor.

Yönetmen: Mike Gan

Oyuncular: Tilda Cobham-Hervey, Josh Hutcherson, Suki Waterhouse, Harry Shum Jr., Shiloh Fernandez

Tür: Gerilim

Yapım Yılı: 2019 (88 dk)

Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2019 Cuma

Senaryo: Mike Gan

Yapımcı Firma: Yale Productions

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Burn

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız