SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çekim Merkezi Oluyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Kalkınma Ajansı'nın üretme, ortak iş yapma, verimli çalışma kültürünün yerleştirilmesinde önemli bir etken olacağını bildirdi.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Kalkınma Ajansı'nın Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli bölgesinde Malatya'da kurulmasının önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “Kalkınma Ajansı'nın Malatya'da kurulmasından dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Devlet Bakanımız Cevdet Yılmaz'a, milletvekili arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Malatya, çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Malatya bölgenin yıldızı olma hedefini bir kez daha hızlandırdı. Kalkınma Ajansı sadece Malatya'ya değil, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerimize de ekonomik ve sosyal gelişme konusunda çok önemli gelişmeler sağlayacaktır. Kalkınma Ajansı, sadece Malatya'nın değil, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerimizin de kaynak ve imkanlarını tespit ederek, doğru yatırımların yapılmasına öncülük edecektir. Kalkınma Ajansı'nın Malatya'da kurulması diğer illerimiz için eksi değil, aslında artıdır. Çünkü, Kalkınma Ajansı'nın alt yapısı Malatya'da hazır” şeklinde konuştu.

Kalkınma Ajanslarının, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile kamu kesimi arasındaki işbirliğini geliştirmek ve iller arasında gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla kurulduğunu belirten Fındıklı şunları belirtti:

“Bölgenin iş ve yatırım imkanlarının tanıtımını yaparak, bölgeye yeni yatırım ve yatırımcılar kazandırmak, Kalkınma Ajansı'nın en temel görevlerinden birisidir. Kalkınma Ajansının ayrıca, yerel nitelikli küçük ölçekli bölge kamu yatırım programını hazırlamak ve uygulanmasında iller ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak gibi bir görevi de bulunmaktadır. Kalkınma Ajansı, yönetme, üretme, tanıtma, pazarlama, teknoloji ve finansman bulma, ortak iş yapma, verimli çalışma ve iş gücü kültürünün yerleştirilmesinde önemli bir etken olacaktır. Kalkınma Ajansı, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlayarak yerel potansiyeli harekete geçirme konusunda da çok önemli bir görev üstlenecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız