SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çekirge Alarmı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:31:57
Çekirge Alarmı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde Çekirge ile mücadele toplantısı düzenlendi. 

İlçenin, Aktarla, Ormaniçi, Pazarcık, Bölükkaya, Çığırlı, Tatlıcak, Yediyol, Karşıyaka ve Gündeğer mahallelerinde yoğun olarak görülen çekirge mücadelesi ile ilgili olarak toplantı düzenlenerek, istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat, Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden konu uzmanı, ilgili muhtarlar ve Pütürge Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli katıldı.

Toplantıda, yıllardır ilçede görülen çekirge mücadelesinde zarar alanların belirlenmesi; ilk çıkış olan dönemlerde mücadelenin önemi, topyekün hareket edilmesi halinde başarılı olacağı anlatıldı. Ayrıca mücadeleye katılan vatandaşlara bakanlık tarafından ilaç ve yakıt yardımı yapılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız