SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çekişmeli Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi’nde 2012-2013 sezonu Küçük Erkekler ve Genç Erkekler Liglerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. 

Yeni sezonla ilgili bir değerlendirmede bulunan Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, bütün takımlara başarılar diledi.

Değirmenci, yerel liglerde iyi bir potansiyele sahip olduklarını belirterek, “Yerel lig faaliyetlerinde sporcu sayısına baktığımızda birçok ilden ön plandayız. Her sezon yoğun bir katılımla liglerimizi gerçekleştiriyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezonda müsabakalarımız çekişmeli ve zevkli geçecektir. Ben kazasız ve sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yeni sezonun hafta sonu başlayacağını hatırlatan Değirmenci, “Genç Erkek ve Küçük Erkeklerde liglerimiz 20 Ekim tarihi itibariyle başlayacak. Bütün liglerimizde fikstürlerimizi belirledik. Bu anlamda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda oynanacak müsabakaların programları ve müsabakaları yönetecek hakemler şöyle; “10.30 Sancaktar Spor Kulübü-Maraton Spor/ başhakem Murat Balkaya, yardımcı hakem Nevzat Kaya. 12.00 Malatya Basketbol-Malatya Basketbol Akademi/ başhakem Şeyma Kolay, yardımcı hakem Yasin Bulunmaziz. 13.30 Turgut Özal Koleji Spor Kulübü-Yıldızlar Basket/ başhakem Erkan Özpolat, yardımcı hakem Burak Döver. Genç Erkekler 15.00 Turgut Özal Koleji-Gençlik Hizmetleri ve Spor (A)/ başhakem Ayşe Yıldırım, yardımcı hakem Merve Kekeç. 16.30 Yıldızlar Basket-1932 Malatya Gücü/ başhakem Erkan Özpolat, yardımcı hakem Özlem Karanfil. 18.00 Gençlik Hizmetleri ve Spor (B)-Turgut Özal Anadolu Lisesi/ başhakem Murat Genç, yardımcı hakem Cenk Özşanlı. 19.30 Bilim Spor-Malatya Basketbol/ başhakem Ali Yıldırım, yardımcı hakem Yasin Temur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız