SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çekişmeli Geçiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:49
Çekişmeli Geçiyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da düzenlenen 7. Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda, çekişmeli maçlar oynanıyor. 
 
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonla ilgili bilgiler veren Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Kick Boks Malatya Temsilcisi Nurullah Ertaş, birbirinden çekişmeli ve zevkli müsabakalar oynandığını belirterek, şampiyonaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nın 7.'sini düzenlediklerini hatırlatan Ertaş, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kick Boks İl Temsilciliği'nin 2012 yılı faaliyet programında yer alan 7. Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonası'na, Malatya olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 11 ilden 282 sporcu şampiyonaya katıldı. Amacımız hem Kick Boks sporunu daha da geliştirmek, hem de sporcular arasındaki diyalogu, birlik ve beraberliği daha fazla geliştirmektir" ifadelerini kullandı.
 
Ertaş, Malatya’nın kick boks sporunda önemli bir yerinin olduğunu kaydederek, Malatya olarak Anadolu illeri arasında düzenlenen şampiyonalarda iyi dereceler elde ettiklerini, gün geçtikçe kick boks sporuna olan ilginin daha çok artarak, gelişip yaygınlaştığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız