SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çekişmeli Maçlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi'nde Genç Kızlar ve Yıldız Erkekler de birbirinden çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar oynandı.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan genç kızlar müsabakasında en çekişmeli maç Sancaktar Spor ile Konak Güreş ve İhtisas Spor Kulübü arasında yapıldı. Başa baş geçen müsabakada gülen taraf 73-68'lik skorla Sancaktar Spor oldu.

Genç kızların diğer bir mücadelesinde ise farklı bir skor vardı. Geçtiğimiz hafta Sancaktar Spor'u yenmeyi başaran Öz Dilek Belediye Spor, bu hafta da güzel oyununu sürdürerek, Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübünü 102-17 mağlup etti.

Yıldız Erkeklerde oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Malatyaspor - Malatyagücü (B): 72-28
Malatyagücü (A ) - Dilek Belediyespor (B): 74-64, Malatya Belediyespor (A) -Mlt.Belediyespor (B):63-53 T. Özal And.Lis.- Bilim Koleji Spor Kulübü: 57-46
Malatya Basket-Dilek Belediye (A ): 18-100.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız