SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çekmeyin, Değişik Yorumlanır!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi toplantısında üyelere armut ikram edildi.

Akçadağ ilçesinin meşhur armudunun, Akçadağlı Meclis üyeleri tarafından getirilerek, Meclis üyelerine ikram edildiği bildirildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, basın mensuplarının armut yerken görüntü çekmemelerini isteyip, değişik yorumlara yol açabileceğini ifade etti.

4.5 MİLYONLUK PROJE..
Bu arada İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 2011 yılı yatırım taslak programı ve bütçesi görüşüldü. Meclis üyelerine bilgi veren Gençlik ve Spor Müdürü Naci Fındıklı (alttaki fotoğrafta), Hekimhan İlçesi Yamadağı bölgesine yapılması planlanan Kayak Spor Merkezi projesinin hazırlandığını ve 4.5 milyon TL bedelli olduğunu bildirdi. Buraya 80 yataklı kamp eğitim merkezinin de yapılacağını söyleyen Fındıklı, burasının kış dışında değerlendirme imkanı olduğunu, yazın ise yayla turizminde kullanılabileceğini vurguladı.

Erzurum'da yapılacak kış olimpiyatlarından sonra Malatya'da yapılacak olan Kayak Spor Merkezi'nin daha değer kazanacağını dile getiren Sadi Fındıklı, özel sektörün bu alana oteller de yaptırabileceğini belirtti.

Fındıklı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 2011 yılı yatırım taslak programı ve bütçesi hakkında bilgi de aktardı. Yatırım taslağı, komisyonda görüşülmek üzere havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız