SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çektiğimiz Tatlı Sıkıntı.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Ersin Veli, ligin bitimine 3 hafta kala tatlı sıkıntılar çektiklerini belirterek, "Şu zamanda çektiğimiz sıkıntılar, tatlı sıkıntılar, sonunda mutlu son var" dedi. 

Veli, takım olarak iyi yolda olduklarını ve şampiyonluğa adım adım yaklaştıklarını ifade ederek, sezonu mutlu sonla bitirip, taraftarları mutlu etmek istediklerini kaydetti. 

Tecrübeli futbolcu, ligde karşılaşmaların zorlu geçtiğini belirterek, "Maçlar çok zor geçiyor. Bizim için ne kadar önemliyse maçlar rakip içinde o kadar önemli geçiyor. Artık sonlara yaklaşıldı. Düşme potası ile şampiyonluk potasında bence hiçbir fark yok. o gün sahada kim iyi mücadele ederse ve doğru işler yaparsa o kazanıyor. Bizde İskenderun Spor maçını hayırlısı ile geçtik. Önümüzde bir Bayrampaşa maçı var. inşallah o maçtan da 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. O maçımızı da kazanıp önümüze bakacağız. Taraftarımızı sevindirmeye devam ediyoruz. onlar sevindikçe biz daha çok seviniyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız" diye konuştu. 

"Bu şehrin üzerimizde çok büyük sorumluluğu var"

Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Ersin Veli, kalan 3 maçlarını kazanıp, mutlu sona ulaşacaklarını kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, şehrin üzerlerinde büyük sorumluluğunun olduğunu belirterek, "Takımda arkadaşlarımızla bir bütün olarak oynuyoruz. Hepimiz sahada aynı işi yaptığımızda hocamızın dediklerini sahaya yansıtırsak o gün sahadan galip ayrılabiliyoruz. Mağlup olduğumuzda en çok üzülen biziz. Pendikspor maçından sonra 2 gün uyku uyuyamadık. Biz uyuyamıyoruz. Şehir uyuyamıyor. Kimse uyuyamıyor. Bu kadar insanı üzmek bizi daha çok üzüyor. İnsanları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Bu şehrin üzerimizde çok büyük bir sorumluluğu var. O yüzden takım olarak uyumamıza, dinlenmemize, yememize ve içmemize o kadar dikkat ediyoruz. Özellikle başkanımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah hem onu hem hocamızı hem de şehri mutlu ederiz. Bu insanlar sezon sonunda haklarını helal ederler inşallah. Bizde rahatça tatilimize çıkarız. Şu zamanda çektiğimiz sıkıntılar, tatlı sıkıntılar, sonunda mutlu son var. Play-Off’u hiç hesaba bile katmamak istiyoruz. O yüzden lider olarak sezonu bitirip, şampiyon oluruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız