SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celal Birsen İçin..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında şoförüyle birlikte yaşamını yitiren hemşehrimiz işadamı Celal Birsen için, Malatya Belediyespor- Elazığspor maçından önce İnönü Stadı'nda da saygı duruşu yapıldı. CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, Malatyaspor'un eski başkan vekillerinden olan Birsen'in çiçeklerle süslü fotoğrafını maçtan sonra İnönü Stadı girişine astı.

SAYGI DURUŞU..
Hikmet Tanrıverdi'nin başkanlığı döneminde Malatyaspor Kulübü Başkan vekilliği de yapan işadamı hemşehrimiz Birsen için, İnönü Stadı'nda Pazar günü oynanan Malatya Belediyespor- Elazığspor maçı öncesinde de saygı duruşunda bulunuldu.

Maçı izlemeye gelen aralarında Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun da bulunduğu izleyiciler ve takımların katıldığı saygı duruşunun ardından maç oynandı. CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da son dakikalar oynanırken stada geldi.

"ÇOK İYİ BİR MALATYALIYI KAYBETTİK.."
Cumartesi günü Birsen'in ve şoförü Muhsin Erdoğan'ın yaşamlarını yitirdikleri kazayı haber aldıktan sonra hemen cenazelerin bulunduğu Esenyurt Devlet Hastanesi'ne giden, burada Birsen'in yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Milletvekili Aslanoğlu, parti çalışmaları nedeniyle Malatya'ya gelmek zorunda olduğu için cenaze törenine katılamadı.

Ancak Aslanoğlu, Malatya Belediyespor- Elazığspor maçının bitiminde, Malatyaspor Kulübü'nün Futbol Federasyonu'ndan kiralamış olduğu, Celal Birsen'in de kiralamaya ve UEFA standartlarına getirilmesine büyük katkı sağladığı İnönü Stadı'nın protokol giriş kapısına, Birsen'in çiçeklerle süslü bir fotoğrafını astı.

Aslanoğlu, burada yaptığı konuşmada “Çok değerli bir işadamı, iyi bir Malatyalı ve iyi bir Malatyaspor’lu arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik. Dün İstanbul’daydım ve hastahanede bulunuyorduk. Programım gereği Malatya’ya geldiğim için cenaze törenine katılamadım. Ona saygımızı göstermek için böyle bir etkinlik yapmayı uygun gördük. Mekanı cennet olsun. Malatyaspor camiasına da başsağlığı diliyorum” dedi.

SİYAH BANTLAR..
Bu arada, Malatyaspor'un da Boluspor maçına Birsen'in anısına siyah kol bantlarıyla çıktığı belirtildi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız