SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celal Birsen Markası Antalya'da

A- A+ PAYLAŞ

Türk şemsiyeciliğinin dünya markası CELAL BİRSEN Antalya’daki mağazasını açtı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla faaliyete geçen CELAL BİRSEN ANTALYA mağazasında, otel ekipmanlarının vazgeçilmezi olan şemsiye, bayrak, outdoor mobilya, banner, tente ve birçok indoor & outdoor ürünlerin temini sağlanacak.

Geçtiğimiz ay elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Malatyalı işadamı CELAL BİRSEN’in Antalya’da açmayı planladığı mağazasını oğlu Recep BİRSEN yaşama geçirdi.

Açılışta bir konuşma yapan Recep Birsen, turizmin en yoğun olduğu illerin başında geldiği için ilk olarak Antalya’da mağaza açtıklarını ve bu mağazanın, zincirin ilk halkası olduğunu belirtti.

Mağaza zincirlerini yurtiçi ve yurtdışı olarak devam ettireceklerini söyleyen BİRSEN, Türkiye genelinde başta İstanbul,İzmir ve Bodrum’da, yurtdışında da ilk olarak Adriyatik Bölgesi’nde halkayı genişleteceklerinin söyledi…

Açılışta bir konuşma yapan İTKİB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Celal Birsen’in yerinin doldurulamayacağını onun yarattığı bu uluslararası markayı ailesinin daha ileriye taşıyacaklarına inandığını söyledi…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de Celal Birsen’in ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını Antalya’da Celal Birsen markasının olmasının da kendileri için büyük kazanç olduğunu söyledi…

54 ülkeye şemsiye ihracatı yapan CELAL BİRSEN’in yurtdışı temsilciliklerinden New York ofisi ise geçtiğimiz günlerde Miami,Tampabay, Florida ve California’ya hizmet vermeye başladı.

CELAL BİRSEN, Avrupa’nın önde gelen indoor & outdoor mobilya markalarıyla ortak çalışmaları ve geniş ürün yelpazesi ile hizmet kalitesinin en yükseğini sunmaya devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız