SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celal Birsen'den Sibel Can'a Pırlantalı Şemsiye...

A- A+ PAYLAŞ

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde düzenlenen 15'nci Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Sibel Can'a, festivalin sponsoru şemsiye üreticisi işadamı Celal Birsen tarafından, sapında pırlanta taşlarla adının yazılı olduğu şemsiye hediye edildi.

Gelibolu 15'inci Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali Sibel Can'ın sahne aldığı konserle sona erdi. 24- 29 Temmuz tarihlerindeki festival süresince konuklara büyük mangallarda pişirilen 3 ton sardalya balığı ikram edildi. Festivalin final gecesine Sibel Can damgasını vurdu. Yaklaşık 10 bin kişi, konserin başlamasına saatler kala, sıcağa aldırmadan İskele Meydanı'nı tıklım tıklım doldurdu.

Sibel Can mor renkli ve derin göğüs dekolteli kıyafetiyle sahneye çıktı. Konserin hemen başında kendisine verilen bir hediye Sibel Can'ı şaşkına çevirdi. Festivale yıllardır sponsorluk yapan ve ünlü sanatçıları Gelibolular'la buluşturan Celal Birsen şemsiyelerinin sahibi işadamı Celal Birsen, Sibel Can için özel olarak yaptırdığı, sapında pırlanta olduğunu söylediği taşlarla ‘Sibel Can’ yazılı şemsiyeyi hediye etti.

Hediyeyi alan Sibel Can, “Hiç böyle birşey görmedim ben. Dünyada tek herhalde bu. Ay ne şanslıyım. Ne güzel bir hediye bu” dedi. Semsiyesini açan Sibel Can, ‘Üsküdar'a Giderken’ adlı şarkıyı söyleyip mini bir şov yaptı. Ardından da “Malum küresel ısınmadan dolayı yağmur duasına çıkacağız hep beraber. Ben de pırlanta taşlı şemsiyemle dolaşırım her yerde” dedi. Sibel Can'a daha sonra üzerinde pırlanta taşlarla sanatçının adının yazılı olduğu şemsiye kutusu da verildi.

DÜNYADA TEK

Şemsiye üreticisi işadamı Celal Birsen, pırlanta taşlarıyla kaplı şemsiyeden Sibel Can için sadece bir tane ürettiklerini ve bu şemsiyenin dünyada tek olduğunu belirtti. Ancak tüm ısrarlara rağmen “Hediyenin fiyatı söylenmez” diyerek pırlanta taşlarıyla kaplanmış şemsiyenin fiyatını söylemedi.

Gelibolu'nun Anavatan'lı Belediye Başkanı Cihat Bingöl de, Sibel Can'a ilçenin ve festivalin simgesi sardalya balığının bulunduğu plaket sundu. Can, “Bodrum'a inat bunu Bodrum'a götüreceğim. Gelsinler de burada deniz ve hava görsünler” diyerek Gelibolu'ya övgüler yağdırdı. Sibel Can, konser öncesi kaldığı otelin önündeki Hamza Koy Plajı'nı kastederek, “çoluk çocuk buraya tatile geleceğim” dedi.

Sibel Can 2 saat süren konserinde dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız