SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celal Birsen'i Kaybettik

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı işadamı, Malatyaspor eski yöneticilerinden 48 yaşındaki Celal Birsen İstanbul- Hadımköy'de geçirdiği trafik kazasında vefat etti,

Türkiye'nin en büyük şemsiye üreticisi olan ve "Celal Birsen" adını marka yapan Malatyalı işadamının, Cumartesi akşam 17.30'da Çorlu'daki fabrikadan çıktığı ve İstanbul'a dönmekte olduğu öğrenildi... Uzun yıllardır Celal Birsen'in şoförlüğünü yapan Muhsin Erdoğan'ın kullandığı 34 TC 6890 plakalı cip, TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada, araçta bulunan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve hemşehrimiz Celal Birsen ile yine Malatyalı olan sürücü Erdoğan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, ihbar üzerine kaza yerine gelerek inceleme yaptılar.

Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki Malatyaspor yönetimlerinde başkan vekilliği yapan Birsen'in cenazesinin Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Kazayı haber alan İstanbul'daki birçok Malatyalı işadamının ve Malatyaspor eski yöneticilerinin Esenyurt Devlet Hastanesi'ne gittikleri bildirildi.

Bir iş gezisi için Moskova'da iken haberi alan Malatyaspor eski başkanı işadamı Hikmet Tanrıverdi'nin de İstanbul'a döndüğü ve cenazenin bulunduğu hastaneye geldiği bildirildi. CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da hastaneye gelenler arasındaydı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesi olan Celal Birsen'in cenazesinin Pazar günü İstanbul Fatih Camii'nde ikindi namazından sonra Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi...

FUTBOL FEDERASYONU, BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI
Futbol Federasyonu, federasyon yönetim kurulu yedek üyesi Celal Birsen'in ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Federasyondan yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu olarak, merhum Celal Birsen'e Tanrı'dan rahmet, acılı ailesi ve spor dünyasına başsağlığı dileriz” denildi.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI..
Fenerbahçe Kulübü, aynı zamanda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Celal Birsen'in ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Merhum Celal Birsen'e Tanrı'dan rahmet, acılı ailesi ve spor dünyasına başsağlığı dileriz'' denildi.

KAZA FOTOĞRAFI: Sabah Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız