SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celal Demez Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:07
Celal Demez Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hukuk Enstitüsü Temsilcisi, Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez'in, tedavi görmekte olduğu hastanede vefat eden ağabeyi Celal Demez'in cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 2 ayı aşkın süredir yoğun bakım tedavisi görmekte olan 58 yaşındaki Celal Demez, Cumartesi gecesi kurtarılamayarak vefat etmişti.

Avukat Onur Demez ile Öznur Demez'in de babaları olan ve Malatya Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan Makine Mühendisi Celal Demez'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine; merhumun ailesi ve yakınları ile Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, Malatya Barosu Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, ESOB Başkanı Şevket Keskin, AKP İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve Selim Çağlar, Malatya Amatör Futbol taban birliklerinin yöneticileri, Malatya eski belediye başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu'nun yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Taziye Yeri: Zafer Mahallesi 4. Sokak (Turgut Özal Camii karşısı) Selçuk Demirel Apt.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız