SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelik Borularla Değiştiriliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:09
Çelik Borularla Değiştiriliyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından  sürdürülen alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel ve Aşağıbağlar mahallelerinde de içme suyu boruları çelik borularla değiştiriliyor.
 
Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi tarafından Cemal Gürsel Mahallesi ile Aşağıbağlar Mahallesi’nde yeni imar planına göre parseller içerisinde kalan Q500’lük AÇB taşıyıcı isale hattı ile Q100’lük PVC şebeke borusu deplase çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalar kapsamında, Q500’lük AÇB hattı, dış kaplaması polietilen iç kaplaması epoksi olan yüksek standartlı çelik içme suyu borusu ile değiştiriliyor.
 
 
Malatya Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla Cemal Gürsel  ile Aşağıbağlar Mahalleleri’nde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Q500’lük 600 metre, Q100’lük 1500 metre ve Q160’lık 500 metre olmak üzere toplam 3.100 metre içme suyu borusu deplasesi yapılacak.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız