SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelik Kasadan Hırsızlık

A- A+ PAYLAŞ

Toptancılar Sitesi’nde iki işyerine giren hırsızlar, çelik kasalardan birinden 20 dolar, diğerinden 8 bin 500 lira çaldılar.

Toptancılar Sitesi’nde 28 yaşındaki M.Y. adlı işyerine gece yarısından sonra giren hırsızların, kasayı açıp, içerisinde bulunan 20 doları çaldıkları, bu işyerinin yakınında bulunan 43 yaşındaki M.Ö.’ye ait işyerinin çelik kasasından da 8 bin 500 lira parayı çaldıkları bildirildi.

Yeşiltepe kavşağındaki bir işyerinde meydana geldiği ifade edilen hırsızlıkla ilgili polise başvuran 73 yaşındaki A.B.Ş., sabah işyerine gidip günlük hasılatı istediğinde 4 bin 750 lira paranın çalındığını söylediğini, işyeri çalışanlarından şikayetçi olduğunu söyledi. İfadeleri alınan 19 yaşındaki C.G., 29 yaşındaki Y.Ö. ve 32 yaşındaki H.D. serbest bırakıldılar.

Doğanşehir Karşıyaka Mahallesi’nde oturan 92 yaşındaki H.K. adlı kadın da, polise başvurarak eşiyle birlikte evlerinin önünde otururken yanlarına gelen çarşaflı iki kadının tuvalete gideceklerini söylemeleri üzerine evdeki tuvaleti gösterdiğini, kadınlardan birinin yanında otururken kendileri ile konuştuğunu, bir süre sonra diğer kadının da evden çıktığını ve birlikte uzaklaştıklarını, eve girdiklerinde, yatakların üzerindeki yastığın devrilmesi üzerine yastığın kılıfının yırtılmış ve içerisine sakladıkları 2 bin liranın çalınmış olduğunu fark ettiklerini anlattı. Polis iki kadının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız